Reviews

Wat onze klanten zeggen

We vinden het fijn om jullie ervaringen bij ons te mogen horen. Naast deze fantastische recensies op onze site hebben we er nog veel meer mogen ontvangen via bedandbreakfast.nl. Wil je deze ook lezen? Klik dan op onderstaande button!

Reviews van bed en breakfast Clauds Bed & Breakfast in Rockanje

Waardering: 5 uit 5.

Het verblijf bij Clauds B&B was echt fantastisch. Mijn man en ik zijn er echt tot rust gekomen. Het verblijf is werkelijk zo ontzettend schoon! Ook alle voorzieningen in de B&B zijn aanwezig. Daarnaast was het ontbijt fantastisch!
Claudia en Leo zijn supersociale mensen en proberen het je op alle manieren gemakkelijk te maken. Dichtbij het strand en op de route van diverse fietsroutes. Echt super.
Claudia, wij komen terug hoor! Dank je voor ons heerlijk ontspannen nachtje weg…

Suzanne van den Berg

Waardering: 5 uit 5.

Heerlijk genoten bij b&b Clauds, lekker dicht bij het strand 5 min met de fiets .
Mooie ruime kamer en heerlijk bed , super geslapen. Mooie ruime douche. En heerlijk ontbijt, met verse jus d ‘Orange , niks was teveel .
Claudia bedankt voor alles je was een hele lieve gastvrouw en we komen zeker nog eens terug.

Adam & Bianca

Waardering: 4.5 uit 5.

Heerlijke ruime b en b met een zeer ruime badkamer, in menig hotel tref je kleiner aan. Verder is de accommodatie geweldig en Claudia en Leo zorgen samen voor een prettig verblijf. Keuze ontbijt mag je terplekke een eigen invulling geven, super. Omelet op ze clauds een aanrader!

Sylvia & Martin

Laat een review achter!